Museta Crafts

Despre Noi

Cateva Cuvinte Despre Museta Crafts

Andreea Zaharcu

Sunt Andreea, femeia din spatele Museta Crafts. Drumul meu in domeniul handmade a inceput acum cativa ani. Atunci am inceput sa vand primele produse pe un site foarte cunoscut international.

Imi doream mult un magazin al meu, dar am inceput cu un blog si un canal de YouTube pentru a inspira si alte mame in acest domeniu, nu neaparat ca afacere.

Am creat blog-ul din dorinta de a impartasi idei de bricolaj si artizanat, sau proiecte diverse pentru casa si gradina. Incerc mereu sa ofer continut nou si interesant. La inceput am irosit o multime de bani pe materiale de proasta calitate. Unul dintre motivele pentru care am decis sa creez blog-ul, a fost sa incerc sa ajut cu sfaturi, pentru ca cititorii sa nu repete aceleasi greseli. De ce sa cheltui mult pe produse de calitate proasta ? Poti face mult mai mult cu produse de calitate, sau chiar reciclate.

Realizez totul alaturi de baietelul si sotul meu. De curand s-a alaturat echipei noastre si fratele meu. El se ocupa de administrarea website-ului, fotografiile de produs, filmarea si editarea continutului pentru YouTube.

Andreea Zaharcu

Dupa ce am petrecut ceva timp realizand continut pentru blog si YouTube, am decis ca in sfarsit sa adaug si un magazin online, unde imi pot vinde produsele realizate in mare parte 100% manual. Incerc sa ofer o gama cat mai larga de produse, lucrate cu multa maiestrie si atentie la detaliu.

Folosesc materiale de o calitate cat mai buna, dar in acelasi timp imi place foarte mult sa realizez si produse din materiale reciclate. Cele mai multe produse handmade disponibile in magazin pot fi realizate in numar mai mare, dar multe sunt in stoc limitat, sau chiar unicat. Mai ales daca sunt realizate din materiale reciclate.

Incerc sa adaug si produse personalizate, dar nu atat de multe avand in vedere timpul limitat pentru a realiza fiecare produs in parte. Sper ca vizitatorii acestui site sa aprecieze produsele Museta Crafts.