Politica De Confidentialitate

Museta Crafts in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului Museta Crafts respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate.

Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, Politicii de Confidentialitate, Politica Cookie-uri si implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere ( contractul ) dintre parti.

Museta Crafts isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului Museta Crafts, precum si prezenta Politica de Confidentialitate, Politica Cookie-uri si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care le-ati agreat sa le respectati.

Definitii

Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata, sau identificabila:

a. O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct, sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul, sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

b. Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate, sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare, sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea, sau distrugerea;

c. Stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d. Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila, potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat, sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e. Operator – orice persoana fizica sau juridica,de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f. Tert – orice persoana fizica, sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita, sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului, sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g. Destinatar – orice persoana fizica, sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este, sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h. Date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata, sau identificabila;

i. Date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon, sau adresa de email a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

j. Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrării de catre operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si / sau de informare, promovare.

Colectarea De Date Cu Caracter Personal

Museta Crafts poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de comanda a unui produs, formularul de contact, formularul de abonare la newsletter, sau formularul de comentarii prezente pe website-ul Museta Crafts  cer informatii prin care puteti fi identificat, sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca website-ul este relevant nevoilor dumneavoastra.
  • Pentru a livra servicii precum newsletter-ul, sau produsele pe care le-ati cerut, sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.
  • Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale website-ului.

Museta Crafts colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul website-ului, inclusiv adresa IP de la care website-ul este vizitat.

Museta Crafts poate folosi in cadrul website-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

• Pentru a imbunatati securitatea accesului.
• Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

In diferite sectiuni din website, se gasesc formulare, sau link-uri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de email si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact”, iar  Museta Crafts le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Museta Crafts poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege, sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

(a) Conformarea la rigorile legii;

(b) Protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale  Museta Crafts si ale website-ului, sau;

(c) Actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal, sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

Museta Crafts nu vinde, schimba, sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea De Date Cu Caracter Personal Pe Website-ul Museta Crafts

Folosim datele cu caracter personal colectate pe website-ul  Museta Crafts in urmatoarele scopuri:

• Facturarii produselor comandate de catre dumneavoastra;
• Livrarii acestora;

Museta Crafts nu colecteaza date pentru platile online. Platile online sunt efectuate prin servicii de tip “thirdparty” precum Stripe, sau PayPal.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii / dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii / produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul website-ului  Museta Crafts  va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre Museta Crafts .

Utilizarea Datelor Statistice Si Date Anonime

Museta Crafts poate folosi datele statistice, sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

• Realizarii de analize / rapoarte;
• Realizarii de informari;
• Publicarii, promovarii, ofertarii produselor oferite de catre Museta Crafts.

Securitatea Datelor Colectate

Museta Crafts utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor / colaboratorilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Website-ul Museta Crafts este gazduit pe un server oferit de o firma terta. Museta Crafts depune toate eforturile pentru a pastra website-ul in siguranta si pentru a va proteja datele personale, in cazul in care acestea sunt stocate pe server. Museta Crafts nu se face responsabila in cazul in care serverul are o scurgere de informatii ce nu depinde de Museta Crafts, ci de firma ce ofera serviciul de gazduire a website-ului.

Legături Externe

Website-ul poate contine legaturi spre alte website-uri ( link-uri ), in afara controlului Museta Crafts, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste link-uri, veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Museta Crafts.

Minori

Museta Crafts nu vinde produse care pot fi cumparate de catre minori.

Museta Crafts poate vinde, sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un website, o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte, sau a tutorelui legal.

Impunerea Acestei Politici De Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate, sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre  Museta Crafts si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati folosind formularul din pagina de contact.

Ultima modificare: 5 Ianuarie 2022