Politica de Sponsorizari

Acest website este oferit de Museta Crafts. Pentru intrebari suplimentare despre acest website si politica de sponsorizari, va rugam sa ne trimiteti un email folosind pagina de contact.

Acest website accepta forme de publicitate platita, articole sponsorizate, insertii de reclame platite, marketing afiliat, sau alte forme de compensare.

Credem in onestitatea relatiei, opiniei si identitatii. Compensatia primita poate influenta continutul publicitar, subiectele, sau postarile facute pe acest website. Continutul, sau articolul vor fi identificate in mod clar drept continut platit, sau sponsorizat. Exceptie fac reclamele ( Google ) prezente in articole, sau in bara laterala, care sunt destul de evidente.

Putem primi compensatii pentru a oferi opinii cu privire la produse, servicii, website-uri si diverse alte subiecte. Chiar daca Museta Crafts primeste compensatii pentru acele postari, sau reclame, ne exprimam intotdeauna opiniile sincere, constatarile, convingerile, sau experientele sincere cu privire la acele subiecte, sau produse. Opiniile exprimate pe acest website apartin doar Museta crafts si / sau a autorilor acestui website. Orice reclamatie a unui produs, oferta sau alta reprezentare despre un produs, sau serviciu trebuie facuta producatorului, sau furnizorului acelui produs, sau serviciu.

Acest website nu publica nici un fel de continut care ar putea prezenta un conflict de interese.

Ultima modificare: 5 Ianuarie 2022