Termeni Si Conditii

Bine ati venit pe musetacrafts.com, denumit in continuare Museta Crafts.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii, denumiti in continuarea Termeni si Conditii, inainte de a folosi Museta Crafts.

Termenii si conditiile sunt aplicabile tuturor utilizatorilor, fara exceptii.
Prin accesarea website-ului Museta Crafts, fara a se limita la modalitatea de vizitare sau navigare, va dati acceptul si legat de Termeni si Conditii. Acestea se aplica tuturor utilizatorilor Museta Crafts.

Website-ul Museta Crafts

Museta Crafts este un website unde utilizatorii, care respecta Termenii si Conditiile, pot cumpara produsele noastre si se pot bucura de articolele publicate pe blog.

Museta Crafts nu garanteaza identitatea, varsta sau orice alta data introdusa de utilizatori. Museta Crafts nu este drept responsabil pentru continutul publicat de vizitatori, exemplu: comentarii, nume de utilizatori ( daca este cazul ), sau orice alt material care poate fi postat de catre clienti si vizitatori.

Clientii Museta Crafts

Serviciile magazinului Museta Crafts sunt disponibile si pot fi utilizate doar de catre persoanele fizice care au varsta minima de 18 ani, respectiv care pot realiza diferite tranzactii in conformitate cu legislatia in vigoare. Ca si client, declarati si garantati ca aveti cel putin 18 ani si ca toate informatiile de inregistrare pe care le trimiteti sunt corecte si veridice. Museta Crafts poate sa refuze oferirea accesului in ceea ce priveste utilizarea pentru orice persoana fizica sau entitate juridica si poate schimba criteriile de eligibilitate in orice moment.

Sunteti de acord sa respectati toate legile privind conduita online si continutul acceptabil. In plus, trebuie sa respectati Termenii si Conditiile Museta Crafts, precum si orice alte reguli de operare, politici sau proceduri impuse de Museta Crafts.

Este necesar ca informatiile personale de pe Museta Crafts sa fie exacte si actualizate.

Museta Crafts isi rezerva dreptul de a sterge conturi neconfirmate ( daca este cazul ), sau inactive si de a refuza serviciul pentru oricine, pentru orice motiv, in orice moment.

Pentru a cumpara produsele din magazinul Museta Crafts, sau pentru a comenta pe unul din articolele de pe blog, nu este necesar sa va faceti un cont. Toate datele se completeaza in formularul pentru comentarii ( in articolele de pe blog ), sau in formularul de finalizare a fiecarei comenzi in parte, in cazul in care faceti cumparaturi regulate din magazinul Museta Crafts. 

Museta Crafts nu va ofera posibilitatea de a va creea un cont de mebru pentru blog, sau cont de client in cazul magazinului online. In acest fel limitam si posibilitatea de a avea multe atacuri de SPAM asupra site-ului.

Taxe Si Servicii

Accesul la continutul publicat pe website-ul Museta Crafts ( exemplu: articolele publicate pe blog ), este gratuit si nu implica nici un cost din partea vizitatorilor.

Activitati Restrictionate

Vizitatorul / clientul este singurul responsabil pentru conduita si actiunile sale pe website-ul Museta Crafts. Utilizarea website-ului Museta Crafts nu trebuie sa:

  • fie false, inexacte, sau sa induca in eroare;
  • fie frauduloase, sau sa implice vanzarea ilegala;
  • incalce drepturile de autor a oricarei parti terte;
  • incalce Termenii si Conditiile;
  • fie obscene sau sa contina pornografie;
  • creeze raspundere pentru Museta Crafts si colaboratorii sai.

Controlul Continutului

Museta Crafts detine drepturi de autor pentru continutul publicat pe website-ul Museta Crafts: text, video, imagini, logo etc.

Museta Crafts nu controleaza continutul publicat de catre vizitatori ( exemplu: comentariile in articole ). Daca gasiti o parte a continutului ca fiind ofensator, daunator, inexact sau inselator, va rugam sa ne contactati.

Este interzisa orice forma de spam in toate formularele disponibile pe website ( exemplu: link-uri catre un alt website ), cu exceptia unui website personal ce poate fi adaugat campul destinat din formularul de comentarii.

Solutionarea Litigiilor

Orice conflict care rezulta din, sau cu privire la obiectul Termenilor si Conditiilor si poate fi solutionat pe cale amiabila, va fi supus solutionarii in final prin arbitraj in Brasov – Romania, in limba Romana in conformitate cu legile in vigoare. Utilizarea Museta Crafts este strict interzisa in orice jurisdictie in care nu sunt considerate valabile toate dispozitiile Termenilor si Conditiilor.

Confidentialitate

Museta Crafts nu vinde, sau divulga informatiile personale ale utilizatorilor catre parti terte fara consimtamant explicit din partea utilizatorilor.

Incalcarea Temenilor si Conditiilor

Fara notificare sau rambursarea oricaror taxe, Museta Crafts poate sa suspende activitatea utilizatorilor, sau sa inchida conturi ( daca este cazul ).

Garantie

Sunteti de acord ca prin utilizarea Museta Crafts va asumati un risc.
Museta Crafts nu isi asuma nici o garantie asupra continutului publicat de vizitatori ( exemplu: comentariile in articole ). Museta Crafts nu isi asuma nici o responsabilitate pentru erori, greseli, lipsa de acuratete a continutului acestui website.

Museta Crafts nu isi asuma nicio intrerupere, sau incetare a transmisiilor catre website, precum si orice acces neautorizat.

Raspunedere Limitata

In nici un caz Museta Crafts, partenerii sai, precum si cei care lucreaza pentru Museta Crafts nu vor fi responsabili penru orice daune, directe sau indirecte, generale, speciale, compensatorii, de consistenta, accidentale care rezulta din utilizarea Museta Crafts.

Raspunderea avuta de Museta Crafts, a partenerilor sai, precum si a colaboratorilor este limitata, in orice circumstanta, la o valoare care include cel mult valoarea taxelor platite in ultimele 12 luni catre Museta Crafts ( daca este cazul ).

Livrarea

Livrarea se face in functie de metoda de livrare aleasa de client in punctul de finalizare a comenzii, in functie de optiunile disponibile.

In cazul in care optezi pentru ore sau zile preferentiale, te rugam sa le mentionezi la rubrica obsevatii inaintea finalizarii comenzii.  Respectarea cerintelor suplimentare se va face in functie de disponibilitatea si programul serviciilor de curierat. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu onora comanda in cauza / de a intarzia comanda ( in general cand produsul nu este in stoc, produsul nu mai apare pe website ).

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat de catre client, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Modalitati De Plata

Modalitatile prin care puteti achita produsele noastre sunt: Ramburs ( plata la livrare catre curier la ridicarea coletului ), sau Cardul Bancar ( plata cu cardul prin Stripe ).

Returnarea Produselor

Clientul are dreptul de returna un produs cumparat, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in
sarcina clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G.
34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din magazinele online, folosind tehnicile de
comunicare la distanta aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014″.

Va rugam sa ne anuntati in momentul in care doriti sa efectuati un retur a unui produs, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul Museta Crafts in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, va rugam sa ne comunicati intentia de a va fi inlocuite produsele, sau de a va primi banii inapoi. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt intacte in ambalajul original asa cum au fost livrate de catre Museta Crafts, cu factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Dupa primirea produselor returnate si verificarea acestora, va vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe inca o taxa de transport.

Daca doriti returul banilor, acestia vor fi rambursati in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului.

Va vom rambursa integral contravaloarea produsului si costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de Museta Crafts. Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de catre client.

Garantia Produselor

Garantia produselor comercializate de Museta Crafts este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.

Va rugam sa respectati instructiunile de folosire. In cazul nerespectarii instructiunilor de folosire, se pierde dreptul de garantie. De asemenea, va rugam sa pastrati factura pentru a putea dovedi achizitionarea articolului in cauza de pe Museta Crafts.

Magazinele online respecta garantia legala privind conformitatea produselor, mai exact “Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului”conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 Privind Unele Masuri De Informare A Consumatorilor

Pentru ca e dreptul dumneavoastra sa va spuneti parerea referitoare la produsele pe care le comercializam, aveti posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului,  telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita. De asemenea, puteti face sesizari cu privire la serviciile si produsele pe care vi le oferim, online pe  anpc.ro,  prin scrisoare la adresa: Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, telefonic: 0759045333/0219551, prin email:  office@anpc.ro.

Program de functionare al institutiei:

  • Luni – Joi: 08:00 – 16:30
  • Vineri: 08:00 – 14:00​

Date Cu Caracter Personal

La data de 28 decembrie 2015 a intrat in vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor deciziiemisa de presedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si publicata în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 Decembrie 2015.

Aceasta decizie a fost emisa in temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, conform carora autoritatea de supraveghere poate stabili si cazuri in care notificarea nu este necesara.

Avand in vedere necesitatea asigurarii unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale caror date cu caracter personal sunt supuse prelucrarii, in special in cazul anumitor operatiuni de prelucrare care prezinta riscuri pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, prin aceasta reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situatiile in care se mentine in sarcina operatorilor obligatia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrarii, la categoriile de persoane vizate, sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.

Museta Crafts

Sunteti de acord ca Museta Crafts nu va fi facut responsabil sau raspunzator, direct, sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate, sau presupuse a fi cauzate de, sau in legatura cu folosirea website-ului Museta Crafts.
Museta Crafts isi rezerva dreptul de a face modificari acestor Termeni si Conditii fara nici o notificare prealabila. Va rugam sa revizuiti acesti Termeni si Conditii periodic.

Notificari

Museta Crafts are sediul in: Strada Campului 267, Loc. Prejmer, Jud. Brasov, Cod. 507165.

Pentru orice notificari va rugam sa folositi formularul din pagina de contact.

Ultima modificare: 5 Ianuarie 2022