Tricotarea Unei Bentite Pentru Iarna

Tricotarea unei bentite pentru iarna cu masina de tricotat Addi Express
Tricotarea Unei Bentite Pentru Iarna

Tricotarea unei bentite pentru iarna cu masina de tricotat Addi Express. O modalitate foarte simpla de a tricota o bentita pentru iarna foarte rapid.

Mie imi ingheata mereu urechile iarna, chiar si atunci cand nu este chiar atat de frig. Asa am decis sa tricotez bentite pentru iarna cu ajutorul masinii de tricotat Addi Express Pro. Voi incerca sa descriu fiecare pas cat pot de bine. Daca urmaresti cu atentie tutorialul video, este posibil sa nu mai ai nevoie de informatii suplimentare. Cu siguranta iti vei da seama de fiecare pas necesar pentru a realiza aceasta bentita. Deruleaza in partea de jos a articolului pentru tutorialul video, daca nu doresti sa citesti articolul in intregime.

Tricotarea Unei Bentite Pentru Iarna

1. Masina De Tricotat Addi Express

Addi Express Knitting Machine

Pentru acest tutorial am folosit masina de tricotat Addi Express Pro. As recomanda setul Addi Express Mega Pro deoarece primesti două masini de tricotat cu accesorii si carti cu diferite modele. Dar poti cumpara orice alta marca preferata. Modelul pe care l-am folosit eu in tutorial are 22 de ace.

2. Firul De Tricotat

Firul folosit pentru aceasta bentita este 100% microfibra. Aceasta bobina are o greutate de 50 g si o lungime de 100 m. Acesta este marca mea preferata, dar poti folosi orice este la indemana. Incearca totusi sa gasesti un fir de tricotat cat de cat similar. Este important sa nu folosesti un fir pufos. Are tendinta de a bloca acele masinii de tricotat.

3. Tricotarea Bentitei

Pentru inceput, alimenteaza masina de tricotat punand firul in jurul acelor. Pentru aceasta, urmeaza pasii din tutorial video. Apoi tricotează 75 de randuri. Nu strange firul cand tricotezi, pentru a nu rupe acele. După cum am subliniat in tutorialul video, din cauza lungimii, la un moment dat va trebui sa rulezi bentita in interior. Astfel noile ochiuri vor iesi uniforme. Când ai terminat de tricotat cele 75 de randuri, taie firul lasand un capat de aproximativ 50 cm. Introdu firul intr-un ac si ridica ochiurile de pe acele masinii asa cum se poate vedea si in videoclip.

Easy To Knit Headband Ear Warmer
Knitting A Headband For Winter

4. Finalizarea Bentitei

Coase separat capetele bentitei, apoi coase capatele intre ele. Se vede destul de detaliat cum am realizat acest pas in tutorialul video. Daca vrei o bentita pentru iarna simpla fara accesorii, o poti lasa asa cum este.

5. Crosetarea Funditei

Pentru a croseta fundita am folosit o croseta numarul 6. Pentru dimensiunile prezentate in tutorial, am crosetat 5 randuri a cate 24 de ochiuri. Cand ai terminat, alatura si coase capetele impreuna pentru a forma un cerc. Pastreaza capetele firului pentru a le folosi in urmatorul pas. Leagaimpreuna capetele ramase, pentru a crea forma funditei. Daca vrei, poti decora fundita cu accesoriile pe care le ai la dispozitie. Ultimul pas ramas este coaserea funditei pe bentita. Ti-a placut acest articol ? Invata cum poti rezolva problema manecilor ramase scurte, cu ajutorul extensiilor crosetate pentru maneci.

6. Tutorial Video

Pentru limba Romana, porneste subtitrarile din setarile YouTube.

Aboneaza-te pe YouTube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x