Unicorn Decorativ Din Polistiren

Realizati un unicorn decorativ din polistiren excelent pentru zile de nastere
Unicorn Decorativ Din Polistiren

Intructiuni pas cu pas pentru a realiza un unicorn decorativ din polistiren, excelent pentru zile de nastere.

Invata cum poti realiza un unicorn decorativ din polistiren pentru zile de nastere si alte evenimente. Un decor usor de realizat si nu necesita multe materiale. Cu putina rabdare si imaginatie, poti realiza orice alt decor, in functie de personajele preferate ale copilului tau.

Cum Poti Realiza Un Unicorn Decorativ Din Polistiren

1. Materiale

  • Printer si Coli A4
  • O Bucata de Polistiren
  • Marker Negru
  • Pensule Diverse
  • Vopsea Acrilica
  • Ac Cu Gamalie
  • Mix Cu 50% Aracet 50% si 50% Apa
  • Sclipici Alb Stralucitor
  • Masina De Taiat Cu Fir Fierbinte

2. Tiparirea Unicornului

Ai nevoie de o imprimanta pentru coli de A4. Am descarcat imaginea de pe clipart-library.com, apoi am folosit Poster It pentru a realiza posterul. Tipareste imaginile si lipeste-le impreuna pentru a crea imaginea completa.

Step 1

3. Trasarea Imaginii

Aseaza posterul pe bucata de polistiren, iar cu un ac cu gamalie traseaza desenul tiparit. Verifica de doua ori ca desenul sa fie trasat corect si in intregime. Pentru urmatorul pas, deseneaza peste liniile trasate cu ajutorul unui marker negru permanent.

Step 2
Step 3

4. Taierea Formei Unicornului

Cu ajutorul unei masini cu fir fierbinte de taiat polistiren, decupeaza forma urmand desenul trasat. Se poate taia si cu un cutter bine ascutit, dar ia ceva mai mult timp. Recomand masina cu fir fierbinte de taiat polistiren, foarte folosita in multe alte proiecte. Eu nu am avut, asa ca mi-am construit singura una.

Step 4

5. Vopsirea Unicornului

Incepe prin a vopsi forma de unicorn cu grund alb ( vopsea acrilica ). Cand grundul s-a uscat, poti continua sa vopsesti unicornul in culorile dorite.

Step 5

Fii creativ si alege culori cat mai vii, copiii le iubesc. Lasa vopseaua sa se usuce bine inainte de a aplica urmatorul strat. Vopseaua pe care o folosesc cu succes si de care sunt foarte multumita, este “Patio Paint” de la DecoArt.

Step 6

Pentru conturul negru, poti folosi un marker cu vopsea neagra. Markerul cu vopsea topeste polistirenul de obicei. Folosit peste vopsea, nu mi-a creat niciodată probleme. Este mult mai usor si mai rapid decat atunci cand folosesc pensula si vopsea.

Step 7

6. Finalizarea Decoratiei

Dupa ce stratul de vopsea s-a uscat bine, cu o compozitie din 50% aracet si 50% apa, vopsim cu un strat cat mai rapid. Inainte ca acest strat sa se usuce, presara deasupra un strat de sclipici alb stralucitor. Dupa ce totul s-a uscat bine, unicornul decorativ este gata.

7. Tutorial Video

Pentru limba Romana, porneste subtitrarile din setarile YouTube.

Aboneaza-te pe YouTube
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x